maandag 6 mei 2013

Van Leeuwarden naar Alheim in Hessen.

We zijn om half negen Leeuwarden uitgereden richting Drachten. Via Donkerbroek en Dwingeloo naar Hoogeveen en toen Emmen en Duitse grens. In Duitsland de A 31 genomen. Daarna via de A30 richting Osnabrück en A33 langs Bielefeld naar de A44. Op de A44 kwamen we in een file terecht vanwege Bauarbeiten. Dit kostte ons enige tijd maar daarna ging het weer prima. Langs Kassel en toen de A7 tot
afslag 83.
onderweg in Duitsland
 

 Twintig minuten later, om plm 14.30 uur arriveerden we op camping Alte Mühle in Alheim/Licherode. camping Alte Mühle Hier zwaait de familie van Wijk de scepter. Het is een mooi gelegen camping.Het oogt allemaal wat gedateerd maar alles functioneert prima en het sanitair is schoon! Wifi is gratis en zo hoort het ook. Men kan broodjes bestellen en er is een bar/restaurant aanwezig.

 

Na aankomst bleek het toiletpompje te weigeren. Gelukkig had ik een reservepompje meegenomen en na enige moeite kunnen monteren!! Hij doet het weer. Op www.thetford.eu is een montagehandleiding te downloaden en dat was reuze handig. De familie Rauwerda uit Dokkum arriveerde tegen 17.30 uur. Ze hadden problemen gehad met de electronica van hun Volvo.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten